PRESKOČI NAVIGACIJO
Anatomska pobarvanka

Anatomska pobarvanka vsebuje: - natančen prikaz različnih telesnih sistemov, delov in organov; - skice z označenimi strukturami in razlago oznak v legendi za preverjanje znanja anatomije; - spremljajoče besedilo z jasnimi in jedrnatimi opisi anatomskih značilnosti posameznih                sistemov in struktur kot pomoč pri barvanju skic. Ta zbirka anatomskih skic ni namenjena le učenju anatomije, ampak tudi spodbujanju zanimanja zanjo. Barvanje in učenje iz skic vodi do poglobljenega znanja in razumevanja anatomskih značilnosti človeškega telesa, zato je pobarvanka odličen pripomoček pri učenju in razumevanju anatomije. V pomoč bo tudi bralcem z malo ali celo brez anatomskega znanja, saj vsebuje kakovosten uvod v anatomijo človeškega telesa. Spoznajte anatomijo človeškega telesa in se hkrati zabavajte! ...

Redna cena:

17,99 €

Akcijska cena:

12,00 €

Prihranek:

5,99 €
Količina:
Dodaj v košarico
-33%

Podrobnosti

EAN 9789612512675
Specifikacija 27x21x1,5
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612512675

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.