PRESKOČI NAVIGACIJO
Naših sto naključij

Avtorica je vrtala sem in vzpodbujala kogarkoli je pač lahko in začela zgodbe urejati v zbirko. Ni dolgo trajalo, ko se je odločila za sistematičen pristop. Postala je zbirateljica. Rodil se je 'projekt' z delovnim naslovom »Naših sto naključij«. Naših - ker pozna vse avtorje, nekatere je preko njih spoznala sedaj. To, da se tudi oni v veliki meri med seboj poznajo, je bil večkrat navdih za odkritje novih spominov.

 

Redna cena:

9,99 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Stotka je le simbolna številka. Če bi jih prešteli, bi našli naključij še več, marsikje jih po več sestavlja zgodbo ali pa se prepletajo v vsebini - in to je tisto, kar šteje. Vsebina. Med 40 avtorji so pisci in pripovedovalci - slednji so tisti, ki jim ni do pisanja in so to prepustili zbirateljici: z vsakim, ki je povedal zgodbo, sta zapisano uskladila, nato je končno besedilo avtoriziral. Prav vse zgodbe so resnične.

Podrobnosti

EAN 9789612615635
Specifikacija 24.5x17.5x2
Avtor TRŠINAR IRENA
ISBN 9789612615635

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.