PRESKOČI NAVIGACIJO
Novi svet iz besed 7, berilo

Kaj je novo v berilih Novi svet iz besed? Osvežili, obogatili in popestrili smo izbor avtorjev in besedil. Dosledno smo uveljavili recepcijski pristop, ki smo ga v tretjem triletju nadgradili še s kronološkim pristopom (berila tretjega triletja so opremljena s časovnim trakom, ki bo učencem zagotovo v veliko pomoč pri ustvarjanju časovnih predstav in predstav o razvoju književnosti). Učenca vodimo skozi doživljanje, razumevanje in vrednotenje umetnostnega besedila z dejavnostmi pred branjem in po njem, s številnimi problemskimi vprašanji in nalogami, ki učitelju omogočajo izbirnost, učencem pa ponujajo možnost za kritični premislek in ustvarjanje.
Novo gradivo je tudi v oblikovnem smislu zasnovano tako, da pritegne k branju in olajša razumevanje prebranega.

Redna cena:

17,60 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9789612710156
Specifikacija 28x24x1,5
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612710156

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.