PRESKOČI NAVIGACIJO
Skrivnosti števil in oblik 8, zbirka nalog, komplet - IZDAJA 2012

Zbirka nalog dopolnjuje učbeniški komplet. Zasnovana je zelo pregledno, saj je razdeljena na jasno ločena poglavja, ki se začenjajo s skupnimi zgledi na sivo obarvanih straneh. Ti omogočajo hitro seznanjanje z najpomembnejšimi pravili in postopki, potrebnimi za uspešno reševanje nalog. Tri težavnostne ravni, ki sledijo zgledom, zlahka prepoznamo po različnih barvnih kombinacijah.

Na začetku vsake ravni so računske naloge. Z njimi učenec gradi in utrjuje svoje znanje. Nalogam sledijo vprašanja, s katerimi preveri razumevanje snovi. V nadaljevanju se učenec sreča tudi s pari, pri katerih na igriv način prepozna in utrdi osnovne pojme in predstave. Sledi še kratko preverjanje, ki je namenjeno povratni informaciji in usmeritvi za nadaljnje delo. Da pa lahko učenec preveri svoje delo, so vsaki ravni na koncu dodane še rešitve.

Redna cena:

18,80 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9789612712051
Specifikacija 21x21x2,7
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612712051

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.