PRESKOČI NAVIGACIJO
Znam za več - Fizika 8, računske vaje

Zbirka nalog, vam bo pomagala skozi reševanje fizikalnih problemov in vam ob raziskovanju in odkrivanju novega pokazala, da je lahko tudi fizika zabavna. Naloge so zastavljene tako, da boste na novo usvojeno znanje v šoli lahko ob reševanju nalog ponavljali in poglabljali. Fizika bo postala zanimiva, saj boste ob nalogah s primeri iz vsakdanjega življenja spoznali, da je zelo uporabna. Zbirka nalog bo pregnala vaš strah pred ocenjevanjem, saj vas bo opremila z veliko novega znanja, ki je pogoj za dobro oceno. 245 nalog 3 preizkusi 92 strani V VSAKEM POGLAVJU: Zgledi - zgledi kratko in pregledno prikažejo postopke reševanja najpogostejših nalog Napotki - Pravila, namigi in napotki za lažje reševanje nalog so posebej označeni Vaje - Vaje zajemajo vse učne cilje, so izjemno raznolike in različnih stopenj zahtevnosti. Svoje znanje lahko preveriš s preizkusi znanja ali pogledaš v rešitve posameznih nalog. ...

Redna cena:

6,85 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612713089
Specifikacija 29x20x0,5
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor DEMŠAR AMBROŽ, MLAKAR VALENTINA
ISBN 9789612713089

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.