PRESKOČI NAVIGACIJO
Igram se angleščino

Dober dan, otroci! Bi se radi naučili angleško? V avdiotečaju za otroke Igram se angleščino bodo otroci spoznali malo Angležinjo, ki govori tudi slovensko. Z njo bodo prisluhnili zanimivim zgodbam, peli pesmi ter reševali preproste in zabavne naloge. Tako bodo vstopili v svet angleščine, ne da bi obiskovali jezikovni tečaj. Naučili se bodo osnovnih besed, fraz in stavkov, ki so primerni tudi za otroke, ki se šele učijo brati in pisati. Avdiotečaj Igram se angleščino ponuja: - igrivo učenje angleščine s poslušanjem, ponavljanjem in z igro, - številne zgodbice, pesmi, pobarvanke in zabavne naloge, - prikupne ilustracije in otrokom primerna besedila, - osnovne besede, fraze in stavke, - slovarček z novimi besedami v vsaki lekciji. Tečaj je primeren za učenje angleščine doma, v vrtcu in prvih razredih osnovne šole. Priloženi so mu nasveti za odrasle (starše, vzgojitelje, učitelje), ki želijo spremljati otroka pri učenju.

Redna cena:

26,90 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789612714826
Specifikacija 21x28x0,9
Avtor SELBY CLAIRE
ISBN 9789612714826

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.