PRESKOČI NAVIGACIJO
Znam za več - Iangleščina 9

61 vaj • 10 testov • 96 strani S pomočjo vadnice boš izboljšal in utrdil svoje znanje angleščine. Sestavlja jo osem poglavij, ki obsegajo najzahtevnejšo snov sedmega razreda. V vsakem poglavju so štirje sklopi. Besedilo Uvodno besedilo vsebuje nove slovnične strukture. Razlaga Slovnico pojasnjuje nazorna razlaga, opremljena s konkretnimi primeri in napotki za hitro učenje. Vaje Številne vaje omogočajo učinkovito utrjevanje pridobljenega znanja. Test Točkovani test na koncu poglavja pokaže, kaj si se naučil in kaj moraš še ponoviti in utrditi. Doseženi napredek lahko preveriš z dvema dodatnima ponovitvenima testoma, ki omogočata aktivno utrjevanje znanja. Interaktivna vadnica pomembno nadgrajuje tiskano različico. Pri vsaki nalogi prejmeš takojšnjo povratno informacijo o pravilnosti svojih rešitev. Z vsake strani lahko dostopaš tudi do seznama nepravilnih glagolov. Vse to ti bo pomagalo razumeti učno snov in ti olajšalo ponavljanje in utrjevanje pridobljenega znanja. ...

Redna cena:

7,85 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9789612718879
Specifikacija 29x21x0,5
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor BREZIGAR BARBARA, ZUPANČIČ JANJA
ISBN 9789612718879

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.