PRESKOČI NAVIGACIJO
Znam za več -iAngleščina 6+

Zbirka nalog za nacionalno preverjanje znanja • 6 preizkusov • 42 nalog Znebi se strahu pred preizkusi! Zbirka preizkusov ti bo pomagala sproti utrjevati znanje in se kar najbolje pripraviti na nacionalno preverjanje znanja angleščine na koncu 6. razreda osnovne šole. Preizkusi v tej zbirki so podobni pravim preizkusom za nacionalno preverjanje znanja in so na enak način razdeljeni na štiri dele (slušno in bralno razumevanje, raba jezika in pisni sestavek). Za reševanje nalog iz slušnega razumevanja so na voljo brezplačni avdioposnetki, ki jih najdeš v interaktivni vadnici na spletni strani www.znamzavec.si. Svoje dosežke pri posameznih preizkusih lahko preveriš, saj je vsaka naloga ovrednotena z določenim številom točk, zbirki pa so dodane tudi rešitve. Z dostopom do interaktivne vadnice na www.znamzavec.si Interaktivna vadnica pomembno nadgrajuje tiskano različico. Pri vsaki nalogi prejmeš takojšnjo povratno informacijo o pravilnosti svojih rešitev. Naloge so obogatene tudi s primeri besedil, ki so jih napisali tvoji vrstniki. Vse to ti bo pomagalo razumeti učno snov in ti olajšalo ponavljanje in utrjevanje pridobljenega znanja.

Redna cena:

7,85 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612718886
Specifikacija 29x21x0,5
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor BREZIGAR BARBARA
ISBN 9789612718886

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.