PRESKOČI NAVIGACIJO
Le kaj počne bog v nebesih, ko je na zemlji toliko ...

Ta knjiga je zgolj poizkus rehabilitacije podobe Boga, ki je bila pred tisočletjem popačena za obrambo posvetnih interesov cerkve. Je v njej Bogu končno povrnjeno dobro ime? Bo osvobojen grozovite maske Srditeža, v katero so ga našemili zavoljo zastraševanja in obvladovanja? Avtor inovativno in izzivalno odgovarja na naslovno vprašanje, ob tem pa odpira paleto za življenje pomenljivih razmišljanj, ki bodo bralca samodejno pritegnila v zanimivo, celo razburljivo avanturo nadaljnjega miselnega popotovanja. Naj se ob vsem, kar se dogaja navzven, nadaljuje tudi evolucija srca in duha! 

 

 

 

Dr. Karel Gržan je namreč eden mojih najožjih in najboljših prijateljev. Je tudi duhovnik. Pri 18 letih je vstopil v red bratov kapucinov, ker je absolutno verjel v izročilo svetega Frančiška in želel svoje življenje posvetiti razdajanju revnim in nemočnim. /.../ Ves čas potuje po Sloveniji in predava o medčloveških odnosih, odpuščanju in o tem, kako ljubiti človeka v njegovi resničnosti. Rešil je na stotine ljudi z osebnimi pogovori. Narkomane, samomorilce, nesrečne zakone ... Nikoli ni odrekel pomoči prav nikomur, nikoli ni zahteval plačila za svoje delo. Za to jamčim s svojim življenjem. - Desa Muck v reviji Ona 

Redna cena:

21,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612741891
Specifikacija 24x16x3
Avtor GRŽAN KAREL
ISBN 9789612741891

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.