PRESKOČI NAVIGACIJO
Vonj zatona

Dogajanje romana je v prvem delu pomaknjeno daleč v preteklost, v čas ko je živel ?tzi. Njegovo v tančico skrivnosti zavito smrt je avtor vpletel v zgodovinsko-fantazijsko pustolovščino. Z liričnim vzporejanjem s prvo zgodbo nas roman v drugem delu popelje v današnji čas, v Slovenijo in italijanske Alpe. Fantazijska zgodba je vpeta v resnične dogodke in bralcu vzbudi občutek: Kaj pa, če je vse res? V obeh delih roman združuje prvine napetega trilerja in novodobne duhovne pustolovščine, prežete s seksualnim nabojem. Avtor skozi celo knjigo vleče rdečo nit in išče vzroke, ki so današnji svet pripeljali do vrhunca zgrešenih vrednot. Ob vsem tem se zaveda, da mora bralca ohranjati trdno na tleh, zato je roman mogoče brati predvsem kot sodobno kriminalko. Vsekakor knjiga, ki jo boste prebrali na mah. Avtorju kot samozaložniku je jasno, da se knjiga ne bo prodajala zgolj s tem, da bo postavljena na knjižne police. Marketing bo usmerjen delno v elektronske medije, v ta namen sta bili izdelani internetna in Facebook stran. Še pomembnejši bo PR s katerim bomo na ustrezen način obvestili vse zainteresirane medije. V ta namen bo v začetku junija tudi organiziran dogodek, na katerem bo knjiga tudi predstavljena novinarjem in širši javnosti. Posledično pričakujemo večje število objav v medijih. V nadaljevanju bodo organizirane tudi promocije in predstavitve po slovenskih knjižnicah.

Redna cena:

14,00 €

Akcijska cena:

4,99 €

Prihranek:

9,01 €
Količina:
Dodaj v košarico
-64%

Podrobnosti

EAN 9789612883331
Specifikacija 24x16x2,5
Avtor REZAR ANTON
ISBN 9789612883331

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.