PRESKOČI NAVIGACIJO
Gorenjska - gorskokolesarski vodnik

V vodniku je 41 temeljito opisanih in premerjenih kolesarskih tur, ki bodo zadovoljile tako bolj ljubiteljsko naravnane kolesarje kot ekstremiste. Vsakemu izletu je poleg točnega opisa poti dodan tudi pregleden vris poti na zemljevidu in višinski diagram vzponov in spustov. Izleti so v poglavja združeni glede na izhodišča, večinoma turistična središča. Iz Doline se podamo v doline Julijskih Alp in na sončna pobočja Karavank. V Bohinju potekajo izleti predvsem v okolici jezera ter po vaseh in planinah okoliških planot. Iz Radovljiške kotline nas izleti vodijo na planote Mežaklo, Pokljuko in Jelovico. Pokrajino okoli Tržiča spoznavamo z vzponi v Karavanke, kamor se lahko podamo tudi iz Pokokrja. Zgornji del doline Kokre pa je sicer izhodišče tudi za zahtevne ture v Grintovce. Avtor vodnik zaokrožuje z edinstvenim prečenjem Karavank, ki poteka od Jezerskega pa vse do Rateč. "Transkaravanško" turo se lahko lotite po etapah ali kot večdnevno velikopotezno dejanje.

Redna cena:

26,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789616027502
Specifikacija 21x12x1,4
ISBN 9789616027502

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.