PRESKOČI NAVIGACIJO
Veliki kolesarski vodnik po Sloveniji

Slovenska kolesarska biblija! Posodobljena in ažurirana izdaja kultnega kolesarskega vodnika z 72 kolesarskimi turami v skupni dolžini preko 3200 kilometrov, ki nas popeljejo po vsej Sloveniji, opremljenih z novimi zemljevidi in višinskimi diagrami in GPS sledmi. Slednje najdete na naši spletni strani, naslov do njih pa v vodniku. S fotografijami bogato opremljena knjiga verno predstavi pokrajino, skozi katero nas vodi pot, ter preko 400 naravnih in kulturnih znamenitosti, opisanih v knjigi in označenih na zemljevidih. Opisane poti so vseh težav, od udobnih nekajurnih popotovanj izven najprometnejših cest in naselij do zahtevnih gorskokolesarskih tur. Vsakemu ljubitelju kolesarjenja bo knjiga koristen pripomoček pri načrtovanju kolesarskih izletov in spoznavanju drugačne, manj znane Slovenije. Na koncu knjige je v obliki oglasov zbrana široka bera idej in informacij ponudnikov lokalnih in regijskih turističnih organizacij, ki nudijo na svojem območju obilo dodatnih raziskovanj in doživetij za kolesarje.

Redna cena:

31,90 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789616027700
Specifikacija 17x24x2
Avtor IGOR MAHER
ISBN 9789616027700

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.