PRESKOČI NAVIGACIJO
Matematika na maturi-Vsak korak šteje

Priročnik Matematika na maturi - Vsak korak šteje avtorja Petra Hafnerja, katerega je uredil Marko Špolad, bo mladim izjemen vodič do vrat zrelosti - mature.

Z izbranimi nalogami se lahko sprehodite preko ducata tematskih etap in znanje preverite še s pol ducata primerov matur. Sklopi so povsem usklajeni z novim izpitnim katalogom za leto 2012. Za to je s svojimi nalogami poskrbel avtor in aktiv profesorjev matematike na Gimnaziji Škofja Loka.

Največja dodana vrednost so izjemno podrobne rešitve s točkovnikom. Vsaka enota je po maturitetnem zgledu vredna 40 točk, vsak primer mature pa 80 točk. Kandidat se lahko preveri tudi časovno. Temeljna maturitetna kamna (funkcije in enačbe) skuša avtor graditi skozi celotno zbirko preko več poglavij (funkcije, zveznost funkcij, zaporedja, odvod in integral…) na svoj način. Denimo z grafi funkcij, ki resda niso računalniško natančni, zato pa postopoma nastajajo v zavesti uporabnika z njegovim sodelovanjem.

Seveda ni nujno, da dijak ali profesor sledi ponujenemu. Je zgolj poskus, kako pripravo približati maturitetnim pogojem. Obenem je priročnik namenjen prav vsem - maturantom in tistim, ki so vajeni sprotnih preverjanj. Ker zbirka v celoti pokriva splošna znanja in v veliki meri tudi posebna znanja (označena), je namenjena najširši gimnazijski populaciji. V njej se bodo našli tako tisti, ki se pripravljajo za osnovno raven, kot tisti z višje ravni zahtevnosti.

Redna cena:

15,70 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789616287784
Specifikacija 29x21x1,1
Avtor HAFNER PETER
ISBN 9789616287784

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.