PRESKOČI NAVIGACIJO
ABC 1 - 3. del

Didaktični komplet ABC 1 smo obogatili z osnovnimi in dodatnimi grafomotoričnimi vajami, ki jih najdete v tretjem delu delovnega zvezka in priročnika. Namenjene so učencem prvega razreda devetletne osnovne šole za razvijanje motorične spretnosti, potrebne za pisanje v naslednjem šolskem letu.

 

Vaje v delovnem zvezku vključujejo smer pisanja, risanje ravnih in krožnih črt ter zank. Učenci v zaključnem delu z risanjem vzorcev ponovijo vse vrste črt in smeri pisanja.
Za pomoč pri orientaciji in spoznavanju smeri so v delovnem zvezku oznake, kot so oblaček, ki pomeni zgoraj, hišica, ki pomeni spodaj, svinčnik, ki označuje levo stran zvezka, in jabolko, ki je znak za desno stran. Risbe predmetov so sive, medtem ko modra barva učenca seznani s črtami, ki jih bo risal. Puščice ga usmerjajo k pravilnemu začetku risanja in kasneje pisanja, in sicer od leve proti desni ter od zgoraj navzdol, kar je poudarjeno tudi v učnem načrtu. Postopnost vaj je izražena v začetnem spoznavanju smeri, risanju v večjem neomejenem prostoru in zahtevnejšem risanju v manjšem omejenem prostoru. Osnovne grafomotorične vaje naj bi učenci izvedli v začetnem delu učne ure, pred vajami v manjšem omejenem prostoru, ki so zajete v prvem in drugem delu delovnega zvezka. Vaje za ponavljanje in utrjevanje ponudimo učencem v pisalnem kotičku za prosti čas.

Redna cena:

10,20 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789616625340
Specifikacija 29x21x0,4
Založnik ZALOŽBA IZOLIT, D.O.O.
Avtor GRGINIČ MARIJA
ISBN 9789616625340

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.