PRESKOČI NAVIGACIJO
Zakladnica biblijskih zgodb za otroke

Knjiga prinaša zgodbe Stare in Nove zaveze, ki otrokom v starosti 3 do 8 let približajo čudoviti svet krščanskega izročila v enostavnem in njim razumljivem jeziku, obogatenim z barvnimi ilustracijami. Tako spoznamo zgodbo Stvarjenja, Adama in Eve, Noeta, Mojzesa in v drugem delu Jezusa, njegove učence in njegova dobra dela. Pesmice, ki spremljajo posamezne zgodbe, krepijo čustva ljubezni do Boga in svojih bližnjih. Knjiga je primerna tudi za laične bralce, saj prinaša temelje evropske kulture, brez katerega težko živimo tudi v Sloveniji. Je ena največjih svetovnih uspešnic med otroškimi zbirkami nasploh. Skupina ameriških avtorjev in ilustratorjev se je lotila predelave biblijskih zgodb za otroke na način, ki je prinesel velik uspeh med laičnimi in vernimi bralci po vsem svetu, obstajata celo kitajski, grški in ruski prevod. Vsebina zgodb je poenostavljena, a še vedno avtentična, ne da bi prinašala kaj drugega kot osnovne zgodbe iz krščanstva. Jana Kolarič, priznana slovenska pisateljica in dramatičarka, je besedila prevedla v lep in razumljiv jezik, pri pesmih pa je ustvarila svet poln otroškega veselja in ljubezni.

Redna cena:

19,99 €

Spletna cena:

9,99 €

Prihranek:

10,00 €
Količina:
Dodaj v košarico
-50%

Podrobnosti

EAN 9789616682299
Specifikacija 23x23x3
Avtor VIRGINIA BILES
ISBN 9789616682299

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.