PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Matura Total učbenik

Učbenik MATURA TOTAL izčrpno predstavlja najkrajšo in najbolj učinkovito pot priprave na maturo iz angleščine.

Sestavljen je iz dveh delov. Prvi del je sestavljen iz sistematičnega pregleda slovnice po poglavjih, ki vsebujejo razlago angleške slovnice ter več kot zadostnega števila vaj za ponovitev in utrditev znanja angleške slovnice. Drugi del pa ponuja pet sklopov vaj s področja slovnice in besedišča, ki so odlična podlaga za maturo iz angleščine na osnovni in višji ravni. Članki, vzeti iz časopisa The Independent, revije Current in spletne enciklopedije Wikipedia, so predelani v slovnične vaje dopolnjevanja glagolskih in ne-polnopomenskih oblik ter v vaje izbirnega tipa.

Ker pa je slovnica zgolj ogrodje vsakega jezika, pričujoči učbenik vsebuje tudi besedotvorne vaje in vaje, namenjene krepitvi besedišča, ter tako ponuja celosten in sistematičen vpogled v maturo iz angleškega jezika. Izbrana besedila tudi dosledno sledijo sedanji družbeni problematiki; pokrivajo področja družbe, kulture, znanosti in politike ter tako podpirajo tudi predpisane teme za ustni del mature. Na koncu knjige so rešitve vaj.

Redna cena:

15,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.