PRESKOČI NAVIGACIJO
Superpunca

Zgodba Superpunca se dogaja v četrtem razredu šole v kraju, kjer se vsi prebivalci med seboj poznajo, kjer ni velikih skrivnosti med njimi. V običajnem živahnem razredu z bistrimi in manj bistrimi učenci je deklica, ki ni kdove kako zanimiva. O ja pač, je pogosto tarča opazk, zafrkavanj, predvsem zaradi svoje neodločnosti, cmeravosti in nezainteresiranosti za nobeno stvar. Tudi učiteljica je do nje zadržana, včasih tudi nestrpna zaradi dekličini zasanjanosti in neznanja. Skratka povprečna zgodba, povprečnega razreda.

Potem se zgodi preobrat, ki zgodbo potegne iz vsakdanjosti in povzroči, da ostane napeta vse do konca. V Anjinem – tako je namreč ime deklici – razredu je tudi mali znanstvenik, ki ne hodi v šolo, ker ga ta na smrt dolgočasi. Ko se Anja v nekem trenutku vda malodušju zaradi svojega neuspeha, ji mali znanstvenih predlaga, da bi izvedla poskus. Izumil je napravo, ki bo spremenila svet. Anja sprva nejeverno posluša znanstvenika, ki takole predstavi svoj izum (in se napihne kakor žaba na listu lokvanja):

Redna cena:

7,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Knjiga Superpunca je namenjena osnovnošolcem, njihovim staršem, učiteljem in mentorjem branja. Je prijetno počitniško branje, berilo za domače branje, omogoča tudi skupno branje s starši in učitelji, ki se z otroki o prebranem pogovorijo, jih usmerjajo k razmišljanju, vedoželjnosti in napredovanju.

Podrobnosti

EAN 9789616882026
Specifikacija 21x15x1
Avtor MLINAR RUDI
ISBN 9789616882026

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.