PRESKOČI NAVIGACIJO
Oxford - Slovensko-Angleški slikovni slovar za otroke

Knjiga je namenjena učenju angleških besed. Z opazovanjem slik se lahko naučimo veliko novih izrazov iz različnih področij in situacij. Vsaka tema se začne z uvodom, ki je napisan v obeh jezikih, nato sledijo slike, ki ponazarjajo temo. Vsaka slika je označena v obeh jezikih.

Preprost način za bogatenje besednega zaklada ter širjenje in utrjevanje znanja ob učenju angleškega jezika. Slikovni slovar vsebuje več kot 1000 besed v slovenskem in angleškem jeziku in opisuje širok spekter različnih tem, od ljudi, športa, okolja, živali, narave in vesolja. Večina besed v knjigi je samostalnikov, veliko je tudi glagolov, najdemo pa tudi nekaj pridevnikov. Besede so razdeljene na deset tematskih poglavij (ljudje, dom, šola, delo), znotraj vsakega poglavja pa so različne teme.

Redna cena:

18,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9789616882088
Specifikacija 28x22x1
ISBN 9789616882088

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.