PRESKOČI NAVIGACIJO
SVET NARAVE

Nazorni PRIROČNIK o čudoviti naravi SAMI IZBERITE, KAR VAS ZANIMA in na različnih straneh tega priročnika izberite ustrezni, z risbami dopolnjenih prikaz podatkov. V tej knjigi z naslovom Svet narave boste spoznali množico prilagoditev, ki rastlinam in živalim omogočajo preživetje in nadaljevanje vrste. Odkrijte, zakaj so organizmi takšni, kot so in zakaj se tako vedejo – če boste sledili puščicam, ki na robovih strani vodijo k prikazom s sorodnimi tematikami, boste ugotovili, kako je vse v naravi povezano. VSAKIČ, KO ODPRETE TO KNJIGO, se lahko odpravite na drugačno raziskovanje in odkrivate nove zanimivosti o naravi in njenih številnih čudovitih prebivalcih. Vsi prikazi v tej knjigi so barvno označeni glede na obravnavane vsebine: Rumeno označeni prikazi opisujejo habitate ali okolja. Oranžno označeni prikazi so namenjeni opisu izbrane vrste oziroma skupine rastlin ali živali. Modro označeni prikazi opisujejo vedenje posameznih živali ali posebne prilagoditve, ki organizmom pomagajo ...

Redna cena:

15,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789617031041
Specifikacija 32x27x1,5
Avtor WOOD AMANDA
ISBN 9789617031041

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.