PRESKOČI NAVIGACIJO
Preden sva postala tujca

Nekoč sva bila ti in jaz. Bila sva par. Bila sva prijatelja. Potem se je vse spremenilo. 

Spoznala sva se pred petnajstimi leti, ko sem se preselil v sobo poleg tvoje v študentskem domu. Rekla si, da sva instant prijatelja. Jaz bi rekel, da sva nekaj več. Živela sva od navdušenja, ker sva se našla skozi glasbo (obsedena si bila z Jeffom Buckleyjem), fotografijo (kar naprej sem te fotografiral), visenje v Washington Square Parku in vseh nenavadnih načinih služenja denarja. Tisto leto sem se o sebi naučil več kot kdaj koli prej in kdaj koli pozneje. Pa vendar sva se ločila.

Tisto poletje po diplomi, ko sem za National Geographic šel delat v Južno Ameriko, sva izgubila stike. Ko sem se vrnil, te ni bilo več. Še vedno se sprašujem, ali sem po poroki morda preveč pritiskal nate …

Ponovno sem te videl pred enim mesecem. Bila je sreda. Pozibavala si se na petah, ob debeli rumeni črti na peronu, čakajoč na vlak. Prepozno sem te prepoznal. Izginila si. Že drugič. Izgovorila si moje ime. Prebral sem ga s tvojih ustnic. Hotel sem ustaviti vlak, da bi te pozdravil. Najino srečanje oziroma videnje je v meni prebudilo vse tiste občutke in spomine. In vse od takrat se sprašujem, kako živiš.Mogoče sem popoln norec, toda ali bi šla z mano na pijačo in mi povedala, kaj si počela zadnjih petnajst let?

"Oboževala sem čisto vse v tej knjigi! Nostalgijo, prvo ljubezen, občutek zlomljenega srca, pot do mesta, kamor sodiš, s številnimi ovirami - ta knjiga ima vse. N morete si kaj, da vas ne bi odneslo." - Jay Crowner
 

Redna cena:

7,00 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9789617052206
Specifikacija 19x12x2,5
Avtor CARLINO RENEE
ISBN 9789617052206

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.