PRESKOČI NAVIGACIJO
Ne bi hotel živeti brez bakterij

Čeprav je večina bakterij tako majhnih, da jih s prostim očesom ne moremo videti, so vseeno povsod. Na Zemlji so se pojavile več kot 3 milijarde let pred prvimi dinozavri. Nekatere bakterije povzročajo smrtne bolezni, vendar pa so številne za nas koristne. Z razkrajanjem mrtvih snovi gnojijo zemljo, hkrati pa so bistvena sestavina številnih živil. Bakterije v našem telesu so ključnega pomena za naš prebavni proces. Na kratko: Bakterije so mojstrice preživetja. Najdemo jih celo na dnu najglobljih oceanov.  V tvojem črevesju je več bakterij, kot je ljudi na Zemlji. Bakterije so zaslužne za okus jogurta in strukturo mocarele. Če uživaš, ko si umazan, naj te ne skrbi – nekateri znanstveniki so mnenja, da je za zdravje škodljivo, če si preveč čist. 

Redna cena:

17,95 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Predstavitev

Serija Ne bi hotel … je briljantna zbirka prvoosebnih zgodb, ki popeljejo otroke skozi šokantne in zanimive prigode iz zgodovine ali sedanjosti. S humornimi stripovskimi ilustracijami oživijo knjižne junake in njihova dejanja. Serija je v tujini postala pravi prodajni hit med mladimi bralci.

Podrobnosti

EAN 9789617052237
Specifikacija 24.5x22x1
ISBN 9789617052237

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.