PRESKOČI NAVIGACIJO
Ne bi hotel živeti brez elektrike

Od elektrike smo odvisni pri skoraj vsem, kar počnemo. Z njo grejemo, osvetljujemo, se prevažamo in se zabavamo. Elektrika je tu že od nekdaj, vendar smo šele pred 200 leti ugotovili, kako jo uporabljati. Ugotovi, kaj vse nam omogoča – in kako nam je nekdaj uspelo živeti brez nje. Danes je eden največjih izzivov znanstvenikov najti nove, varnejše postopke proizvajanja električne energije. Pomisli, kako lahko zmanjšaš porabo elektrike, ki jo moramo ustvariti. Vsi lahko varčujemo z energijo – to ni samo stvar znanstvenikov. Preprosti poskusi, opisani v tej knjigi, ti bodo pomagali razumeti, kako deluje elektrika. Vedno bodi pazljiv z elektriko. Če z njo ne ravnaš, kot je treba, je lahko izjemno nevarna. 

Redna cena:

17,95 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Predstavitev

Serija Ne bi hotel … je brilijantna zbirka prvoosebnih zgodb, ki popeljejo otroke skozi šokantne in zanimive prigode iz zgodovine ali sedanjosti. S humornimi stripovskimi ilustracijami oživijo knjižne junake in njihova dejanja. Serija je v tujini postala pravi prodajni hit med mladimi bralci.

Podrobnosti

EAN 9789617052244
Specifikacija 24.5x22x1
ISBN 9789617052244

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.