PRESKOČI NAVIGACIJO
1000 izrazov, moj prvi slo-nem slovar

Moj slovensko-nemški slikovni slovar vsebuje 1000 ilustracij nemških besed s slovenskimi prevodnimi ustreznicami.

Že v zgodnjih letih se otroci zabavajo ob prepoznavanju in poimenovanju sličic, ki prikazujejo stvari iz njihovega vsakdana. Korak za korakom bodo mali nadebudneži obogatili svoje besedišče s slovenskimi in nemškimi izrazi.

V tem imentinem slikovnem slovarju so izrazi predstavljeni z dinamičnimi in podrobnimi ilustracijami, med katerimi najdete tudi 1000 posameznih risbic, ki prikazujejo vsakdanje situacije v znanih okoljih, predmete, živali, rastline ..., vsem pa je poleg slovenskega in nemškega izraza pripisana tudi zelo poenostavljena nemška izgovorjava za lažje spoznavanje tujega jezika.

Za dodatno popestritev med raziskovanjem slovarja  poskrbi Vufi – prikupen kužek, ki se skriva na vsaki večji ilustraciji. Otroci poiščite ga in ugotovite kakšne vragolije mu rojijo po glavi!

Redna cena:

10,99 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789617148138
Specifikacija 31x22x1
ISBN 9789617148138

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.