PRESKOČI NAVIGACIJO
KOROŠKA,GORSKOKOLESARSKI VODNIK

Gorsko-kolesarski vodnik po Koroški poskuša na enem mestu predstaviti predloge kolesarjenja, kulturne, turistične in naravne posebnosti v tem severnem delu Slovenije.

Razporeditev kolesarskih poti temelji na želji, da so te krožne in da bi zajele veliko idej za kolesarjenje na Koroškem, v deželi treh dolin. Seveda ostaja mnogo izletov ne opisanih, predvsem to velja za kratke, orientacijsko nezahtevne poti.

Pri izboru so poleg pokrajinske privlačnosti pomembno vplivali kriteriji naravne in kulturne dediščine ter nenazadnje športno-kolesarski izzivi, hkrati pa je avtor izhajal iz predpostavke, da je popotnik, ki se odloči, da pride v koroški kot, željan daljših, doživetih tur…

Redna cena:

12,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789619140703
Specifikacija 21x15x1,2
Avtor DANILO GOLOB
ISBN 9789619140703

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.