PRESKOČI NAVIGACIJO
Barvni atlas anatomije malih živali

Novi priročnik prinaša osnove anatomije malih živali za dijake strokovnih veterinarskih programov in za študente veterinarske medicine ter zooloških znanosti. Pred nami je enkraten učni pripomoček z izredno natančnimi umetniškimi ilustracijami. Skupaj z doslednimi opisi, ki ilustracije spremljajo, prikazuje zgradbo vseh organskih sistemov psa, mačke, kunca, podgane in morskega prašička. Značilnosti: - Skrbno izbrani načini prikazovanja so vsem, ki se pripravljajo za poklice v veterinarski stroki, v pomoč pri učenju in pomnjenju anatomskih struktur ter odnosov med njimi. - Slike samcev in samic posamezne vrste so prikazane na sosednjih straneh, tako, da so topografska razmerja enostavna za primerjavo. - Strukture, skupne različnim vrstam živali, so prikazane večkrat; tiste, ki so značilne le za posamezne vrste, pa so predstavljene samo pri teh.Bralci lahko tako lahko hitro opazijo njihove bistvene značilnosti. - Uvodne strani seznanijo bralce s splošnim poimenovanjem in anatomsko orientacijo, ki jim pomaga pri uporabi atlasa, četudi nimajo predhodnih znanj te vrste. Atlas prikazuje topografska razmerja med večjimi organi na preprost, vendar tehnično dovršen način, pri čemer se ne dotika manj pomembnih podrobnosti, tako da se uporabniki lažje osredotočijo na bistvene značilnosti.

Redna cena:

49,95 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789619374269
Specifikacija 23x30x1
Avtor KAINER ROBERT A., MCCRACKEN THOMAS O.
ISBN 9789619374269

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.