PRESKOČI NAVIGACIJO
Bonton (bonbon) za vsak dan

Pisati o bontonu in tovrstnih pravilih ni enostavno. Spremembe v družbi so namreč že sestavni del vsakdana in te narekujejo nove smernice tudi na področju bontona. Bonton seveda ni vezan samo na stroge poslovne odnose in uradne stike in priložnosti. Biti mora del vsakdana, cilj posameznika pa, da je danes boljši, kot je bil včeraj. Poznavanje bontona in kulture vedenja nam pomaga tudi pri prehodu iz okolja v okolje, spremenjenih vlogah v družbi in poslovnem okolju ter iz enega življenjskega obdobja v naslednje. V pričujoči knjigi boste našli veliko splošno veljavnih pravil in priporočil o bontonu, ogromno primerov iz prakse in zgodbe, ki so jih avtorici povedali udeleženci njenih predavanj in delavnic. V teh, bolj praktičnih delih so izpostavljene tudi določene situacije, ki nas spravljajo v zadrego in jih je včasih težko predvideti.

Redna cena:

29,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789619411308
Specifikacija 23x16x2,5
Avtor POTOČAR PAPEŽ IRENA
ISBN 9789619411308

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.