PRESKOČI NAVIGACIJO
Nasmehni se

Knjiga je zakladnica pozitivnih in motivacijskih misli, s katerimi si lahko (po)barvamo dan. Sami smo namreč odgovorni za svoje počutje in razpoloženje. Vse se začne v naših glavah in pozitivne misli so vibracija, s katero krojimo svoje počutje, odnos do sebe in do drugih. Na mnoge dogodke in dejanja okoli sebe ne moremo vplivati, a od nas samih je odvisno, kako se bomo odzvali nanje. Zakaj torej ne bi začeli dneva z besednimi »vitamini«? Sporočilna vrednost knjige Nasmehni se! je v metaforično zapisanih besedah, ki izpostavljajo moč misli in pozitivno naravnanost. Knjiga, ki je dvojezična (slo.-ang.), je primerna za vsakodnevno sopotnico v torbi in tudi kot darilo drugim ob različnih priložnostih. ...

Redna cena:

8,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789619411339
Specifikacija 17x15.5x1
ISBN 9789619411339

Mnenja uporabnikov

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.