PRESKOČI NAVIGACIJO
Pripovedovalka zgodb

365 inspiracij državljanov sveta in zgodba o poti do sebe

Redna cena:

33,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Pripovedovalka zgodb je Sašin avtobiografski zapis o poti do lastne transformacije. Gradil se je vse življenje, finaliziral pa v zadnjem letu s Projektom 365 dni z mojimi globalnimi inspiratorji ter se na koncu v zadnjih 31 dneh romanja po španskem Caminu strnil v simpatičen, izkustven priročnik za osebno transformacijo. Razsežnost Pripovedovalki zgodb doda 365 navdihujočih zgodb državljanov sveta, ki jih je Saša na svoji poti čez vse celine srečala v zadnjem letu in simbolizirajo dokaz, kako zelo smo si državljani sveta podobni med seboj. Ne glede na vero, kulturo, barvo kože ali geografsko oddaljenost si vsi želimo biti ljubljeni in sprejeti s tem, kar avtentično čutimo, da smo, brez obsojanja in želje okolice po spremembi. Saša Božič je mednarodno priznana ICF wellbeing coachinja, podjetnica in svetovalka za strateški marketing. Čeprav ima zelo razvejano profesionalno pot, pa sama rada poudari, da je njeno srce v promociji zdravja na delovnem mestu in coachingu avtentičnih vodij. Avtentičnost vodij ter opolnomočenje srečnih in zdravih zaposlenih vidi kot pot do uspešnost in dobičkonosnosti novodobnih korporativnih okolij. Pravilna izbira poklica in načrtov za prihodnost se ji je potrdila v letu 2018, ko jo je World Health and Wellness Congress v Mumbaju uvrstil na svetovni seznam stotih najvplivnejših vodij na področju skrbi za zdravje in je – istega leta – Women Economic Forum v Haagu prepoznal njeno življenjsko delo z nagrado Exceptional Women of Excellence. »Sašino poslanstvo je širjenje pristnih zgodb o poti nazaj k sebi med vse nas, ki jim želimo prisluhniti. Razumevanje, ki nam ga s tem prinaša, nas zbliža z našim bistvom in nam pomaga, da v sebi odkrijemo ter prebudimo svojo resnično energijo, pot in podobo. Njena ganljiva pripoved je zbirka mnogoterih različic univerzalne resnice, ko jo potrjujejo zgodbe posameznikov. Zgodbe, ki jih tenkočutno pripoveduje skozi svoje srce in toplino objema, s katerim sprejema vse in vsakogar.« (Dr. Harbeen Arora, predsednica Women Economic Foruma)

Podrobnosti

EAN 9789619446003
Specifikacija 21x15x2
Avtor BOŽIČ SAŠA
ISBN 9789619446003

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.