PRESKOČI NAVIGACIJO
MAPA EKOL 13.960 ŽABA z elastiko A4 s tremi zavihki Ekolajna

Nov naravni pojav.
Današnja konoplja izhaja iz ene od starodavnih rastlin, ki so omogočile prehod v civilizacijo. Rastlina navadne konoplje CANNABIS SETIVA je ekološko uporabna rastlina, saj jo lahko uporabimo za industrijske izdelke, prehrano ljudi in živali ter izdelke, ki jih izdelujejo iz bombaža, lesa in nafte. Danes konoplja raste po vsem svetu in se jo največ uporablja za izdelke iz papirja, tekstila, hrane, vrvi, goriva in gradbene materiale, ponekod pa tudi v zdravstvene namene. Je ena izmed primarnih obnovljivih virov, hkrati pa se za proizvodnjo papirja iz konoplje porabi manj energije. Vsi izdelki EKOlajna so izdelani iz industrijske konoplje ekološke pridelave*. Pri tisku se uporabljajo barvila izdelana iz naravnih materialov. V celotni proizvodnji pa se skrbno ravna z energijo in kar najmanj škodljivo vpliva na okolje.
* razen elastike

Format: A4.

Redna cena:

4,99 €

Spletna cena:

3,49 €

Prihranek:

1,50 €
Količina:
Dodaj v košarico
-30%
Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.