PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Le Mag 1, učbenik

Učbenik razvija komunikacijske spretnosti v vsakdanjih življenjskih situacijah s pomočjo osnovnega besedišča in z vidika francoske in frankofonske kulture. V osmih enotah spremljamo skupino mladih, ki so se udeležilli novinarske delavnice in v vsaki enoti na eni strani predstavijo svoj izdelek. Da je učbenik še bolj privlačen, je prva stran vsake enote predstavljena kot naslovnica revije ali časopisa, kjer so predstavljene teme in cilji posamezne enote. Časopisni obliki sledijo tudi druge strani, ki sistematično združujejo pomembne elemente učenja in poučevanja tujega jezika.

 

Redna cena:

20,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9782011554093
Specifikacija 21x30x1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 2011554098

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.