PRESKOČI NAVIGACIJO
Glasba 1, Zapojmo, zaigrajmo in zaplešimo, delovni učbenik s CD-jem

Didaktični komplet za pouk glasbe v prvem razredu 9-letne osnovne šole, ki zajema učbenik in kaseto ali zgoščenko, predstavlja sistematičen in celovit pristop k poučevanju glasbe. Zasnovan je tako, da spodbuja otroke k raziskovanju glasbenega sveta skozi lastno ustvarjalnost. Priročnik je narejen na nov in praktičen način. Poenostavlja učiteljev pregled nad snovjo in mu ponuja mnoge nove ideje za delo.
Učbenik obsega 28 enot, ki so razvrščene v štiri tematske celote: Prisluhnimo zvokom okoli sebe, Zarajajmo z glasbo v praznični čas, Poigrajmo se s toni in Povabimo živali v naš glasbeni svet. V okviru omenjenih tem otroci skozi igro doživljajo glasbo in spoznavajo glasbeni besednjak, na podlagi katerega gradijo temelje za kasnejše razumevanje in estetsko vrednotenje glasbe. Fonograma sta ponujena v dveh oblikah - kot avdiokaseta ali zgoščenka. Glasbene vsebine so pestre, saj obsegajo različne glasbene zvrsti.
 

Redna cena:

9,99 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 3831022405408
Specifikacija 21x26x1,5
Založnik MLADINSKA KNJIGA ZALOŽBA D.D.
Avtor PESEK ALBINCA
ISBN 3500707

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.