PRESKOČI NAVIGACIJO
Svet okoli nas 1, učbenik

Učbenik Svet okoli nas 1 ob pomoči delovnega zvezka z besedilom, slikovnim materialom ter problemskimi vprašanji omogoča spoznavanje in razvijanje prostorskih predstav, povezav, kritičnega in celovitega mišljenja ter vrednotenja najpomembnejših procesov in pojavov po svetu. Osnovno besedilo je sistematično, vzročno-posledično povezano in obogateno s številnimi odlomki iz dnevnega časopisja, revij ali literature, ki vsebine aktualizirajo in problematizirajo ter tako dodatno motivirajo za učenje. Značilnost učbenika je tudi tematsko zaokroženo podajanje snovi na dveh oz. štirih straneh, kar dijakom omogoča lažji in celovitejši pregled snovi.

Redna cena:

15,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788611171722
Specifikacija 30x21x0,5
Založnik MLADINSKA KNJIGA ZALOŽBA D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 8611171721

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.