PRESKOČI NAVIGACIJO
Veliki slovensko-italijanski slovar

Prvenstvene odlike slovarja so: 80.000 gesel, primeren za najširši krog uporabnikov, poleg splošnega jezika vključuje tudi strokovno in znanstveno izrazje ter lastna imena, številne primere, ustaljene besedne zveze, pa tudi pogovorne izraze.

Veliki slovensko-italijanski slovar avtorja Sergija Šlenca je namenjen slovenskim govorcem pri tvorjenju govorjenih in pisnih besedil v italijanščini in italijanskim govorcem pri razumevanju slovenskih besedil.

Najobsežnejši slovensko-italijanski slovar je primeren za različne uporabnike glede zahtevnosti, saj so gesla sestavljena tako, da zlahka najdemo različne pomene za določeno besedo.

Slovar odlikuje zelo obširno besedišče, ki se razteza od splošnega do strokovnega in znanstvenega izrazja, vključeni so kratice, lastna (osebna in zemljepisna) imena, pa tudi pogovorna in narečna raba besed.

Pregovori in reki so posebej označeni, kar še dodatno olajša iskanje po slovarju.

 

Redna cena:

83,04 €

Spletna cena:

29,90 €

Prihranek:

53,14 €
Količina:
Dodaj v košarico
-64%

Podrobnosti

EAN 9788634119992
Datum izdaje 06.04.2006
Število strani 1556
Specifikacija 16x23x7,4
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor SERGIJ ŠLENC
ISBN 8634119998

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.