PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Zbirka Mali in veliki svet: Vreme

Zbirka drobnih knjižic Mali in veliki svet je namenjena učencem v prvem triletju pri raziskovanju okolja, vendar je enako uporabna tudi kot dodatno gradivo pri spoznavanju narave in družbe. Otroke skuša navdušiti za opazovanje in raziskovanje narave, opozarja jih na spreminjanje in soodvisnost živega in neživega, jim omogoča usvajanje temeljnih pojmov in znanj o svetu, Zemlji, vesolju ... Namenjena je samostojnemu delu in delu v skupini in omogoča tudi povezovanje z drugimi predmeti in učbeniki za to stopnjo. Zbirko bogatijo izvrstne barvne fotografije.

Redna cena:

2,43 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634126129
Datum izdaje 02.08.1999
Število strani 24
Specifikacija 21x15x0,2
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VINKO UDIR
ISBN 8634126129

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.