PRESKOČI NAVIGACIJO
Potovanje besed 4, učbenik

Učbenika z berilom za 1. in 2. leto poklicno-tehniškega izobraževanja.

Didaktični komplet Potovanje besed 4-5 nadaljuje koncept učbenikov za književnost v triletnih šolah. Namenjen je prvemu in drugemu letu poklicno-tehniškega izobraževanja (nadaljevalni program iz triletnih šol). Vključuje snov, ki je učenci v triletnih šolah niso obravnavali, a jo zahteva štiriletni program z zaključnim izpitom.

Učbeniška snov je členjena na tri sklope: motivacijski uvod, predstavitev literarne dobe in njenih literarnih prvin ter govorna in pisna poustvarjalnost in ustvarjalnost. Učbeniški komplet presega predpisani učni program in radovednemu dijaku ponuja veliko besedil in nalog. Seznanja ga tudi z zgodovinskimi pojavi in s študijsko literaturo, predvsem pa ga spodbuja k branju.

Priporočamo ga kot odličen priročnik pri književnem pouku v vseh štiriletnih srednješolskih programih. Delovna zvezka dopolnjujeta izbor z besedili iz neobveznega - izbirnega dela učnega načrta.

Redna cena:

9,37 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634126228
Datum ponatisa 19.07.2008
Datum izdaje 29.11.1999
Število strani 190
Specifikacija 29x21x1,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor JANA KVAS
ISBN 8634126226

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.