PRESKOČI NAVIGACIJO
Zbirka Zgodovinsko Klasje: Izza kongresa

V ospredju zgodbe je Ljubljana med kongresom svete alianse leta 1821, ko jo je obiskala smetana evropskih kronanih glav in politikov. Mednje so vpeta življenja Ljubljančanov, spletke in plesi, ljubezenske zgodbe pa tudi tragedije. Besedo zgodovinarja je prispeval mag. Gorazd Stariha, ki je orisal okoliščine, ki so pripeljale do kongresa, ter njegove posledice.

 

Redna cena:

5,42 €

Spletna cena:

4,50 €

Prihranek:

0,92 €
Količina:
Dodaj v košarico
-17%

Predstavitev

Zbirka je namenjena širokemu krogu bralcev, ki jih zanimajo vprašanja preteklosti, predvsem pa učencem višjih razredov osnovnih šol in srednješolcem. Z izborom in primerno interpretacijo zanimivih tem spodbuja k samostojnejšemu raziskovanju in oblikovanju bolj kritičnega pogleda na minule čase.

Mikavne literarne obdelave zgodovinskih dogodkov ali obdobij dopolnjujejo izčrpne, vendar poljudno napisane spremne besede uglednih strokovnjakov.

Podrobnosti

EAN 9788634126341
Datum izdaje 24.11.1999
Število strani 343
Specifikacija 22x15x2
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor IVAN TAVČAR
ISBN 863412634X

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.