PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Moj prvi slovar, učbenik

Moj prvi slovar je otroški slovar, ki si za cilj zadaja uzaveščanje besed, spoznavanje novih besed ter njihovo razlago, hkrati pa želi otroke že zgodaj - sredi procesa opismenjevanja - navajati na rabo slovarjev, kar ima bistveno vlogo pri razvijanju funkcionalne pismenosti.

Redna cena:

15,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Slovar ima dva dela abecednega in slikovnega.

V abesednem delu si besede sledijo po abecedi. Vsaki črki je namenjena ena dvojna stran, na kateri je predstavljenih približno enajst iztočnic, ki nastopajo predvsem kot zgledi. Vsaka je predstavljena s sličico, opremljena z razlago in uporabljena v povedi.

Slikovni del obsega osemnajst bogato ilustriranih strani, na katerih so besede zbrane po načelu tematske povezanosti. V obeh delih avtorici z vprašanji in nalogami usmerjata opazovanje in razmišljanje otrok.

Podrobnosti

EAN 9788634127232
Datum izdaje 19.11.2002
Število strani 92
Specifikacija 29x20x0,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor DAMJANA ŠUBIC
ISBN 8634127230

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.