PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Fizika za srednje šole, 3. del

Učbenik Fizika za srednje šole III je zadnji iz zbirke treh del, ki pokrivajo celotno gimnazijsko snov od osnovnih in izbirnih do maturitetnih vsebin. Zato in zaradi podrobnejše obravnave snovi je obsežnejši in bogatejši. V njem je relativnost prvič dobila svoje poglavje. Svoji poglavji imata tudi kvantna mehanika in razvoj vesolja. Poglavje o fotonu razkriva veliko neznank o naravi in vas bo gotovo navdušilo. Prenovljeni poglavji o atomskem jedru in osnovnih delcih ter poglavje o razvoju vesolja so jedro področja, ki največ prispeva k temeljnim spoznanjem o naravi in vesolju.

 

Redna cena:

29,00 €

Spletna cena:

28,13 €

Prihranek:

0,87 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634128499
Datum izdaje 28.05.2003
Število strani 400
Specifikacija 25x19x1,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor IVAN KUŠČER
ISBN 8634128490

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.