PRESKOČI NAVIGACIJO
Vzgoja in učenje predšolskih otrok

Priročnik Vzgoja in učenje predšolskih otrok: uspešno združuje teorijo in prakso, saj so pri njegovem nastajanju sodelovali strokovnjaki in vzgojitelji, vsebuje praktične in konkretne napotke, kako uresničevati cilje kurikuluma, posebej predstavlja vlogo odraslega in dnevno rutino, ki sta ključna vidika v prenovi naših vrtcev in pomenita tudi "rdečo nit" v priročniku. V pomoč bo vsem, ki se pri svojem delu srečujejo s predšolskimi in zgodnješolskimi otroki, saj je dragocen vir idej.

 

Priročnik bo v pomoč vsem, ki se pri svojem delu srečujejo s predšolskimi in mlajšimi otroki.

 

Redna cena:

28,79 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Posebno vrednost slovenskemu prevodu daje tudi dejstvo, da je njegovo izdajo podprlo Ministrstvo za šolstvo na pobudo strokovnjakov Pedagoškega inštituta. Kurikularna komisija za vrtce, ki je pripravljala prenovljen nacionalni kurikulum za predšolske otroke, je priročnik Vzgoja in učenje predšolskih otrok uporabljala kot enega najpomembnejših virov, tako so ključne ideje integrirane v slovenskem nacionalnem kurikulumu.

 

Podrobnosti

EAN 9788634129601
Datum izdaje 01.09.2005
Število strani 536
Specifikacija 27x21x3,2
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Prevajalec VALERIJA VENDRAMIN
Avtor MARY HOHMANN, P.DAVID WEIKART
ISBN 8634129608

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.