PRESKOČI NAVIGACIJO
Willy-Nilly, preglednice angleške slovnice za OŠ

Učenci, ki še vedno mislijo, da je angleška slovnica v osnovni šoli težka, obsežna in dolgočasna, bodo spremenili svoje mnenje, takoj ko bodo prelistali dodatno učno gradivo Willi - nilly. Služilo jim bo za utrjevanje in ponavljanje angleških slovničnih struktur, in sicer potem, ko jim bo učitelj (-ica) snov v šoli že razložil(a). Kljub temu pa ga bodo lahko uporabljali že med samo razlago snovi, kar bo vsekakor prijetna popestritev pouka tako zanje kot tudi za učitelja(-co.) Preglednice zajemajo besedne vrste in slovnične strukture, ki jih predpisuje učni načrt za pouk angleščine v osnovni šoli.

Redna cena:

6,26 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Predstavitev

Cilj gradiva ni poučevanje/učenje slovničnih struktur, ampak ponavljanje že usvojene snovi. Poudariti je treba preglednost, kratko in jedrnato teoretično razlago, smiselno uporabo barv, primere v stavkih in prevode v slovenščino ter domiselne ilustracije, ki bodo všeč predvsem vizualnim učnim tipom učencev. Prepričani smo, da bodo učitelji omenjeno gradivo z veseljem priporočili svojim učencem in z njimi tudi sami popestrili teoretični del angleške slovnice.

Podrobnosti

EAN 9788634129724
Datum izdaje 19.12.2001
Število strani 40
Specifikacija 17x24x0,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor BARBARA JAN
ISBN 8634129721

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.