PRESKOČI NAVIGACIJO
Bausteine 2, učbenik

TEME in VSEBINE so AKTUALNE in PRIMERNE za mladostnike na tej stopnji (Ljudje kot ti in jaz, Bivanje, Jaz in moja družina, Šola in Oblikovanje prostega časa). Vežejo se na resnično življenje, s čimer dijake neprestano spodbujajo k aktivni rabi jezika. BESEDILA pri posameznih temah so vedno RAZDELJENA NA TRI TEŽAVNOSTNE STOPNJE (A, B, C), kar omogoča kar največjo fleksibilnost. Ne samo da je učiteljem in učencem na različnih šolah na razpolago različen obseg ur, ampak se v razredih in med šolami razlikuje tudi stopnja učenčevega znanja oz. predznanja.

 

Potrjeno za nemščino kot prvi tuji jezik v poklicnem in srednjem tehniškem oz. strokovnem izobraževanju.

Redna cena:

17,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Težavnost besedil tako sega od minimalnega standarda znanj, zaradi česar so primerna tudi za učence z najšibkejšim znanjem v razredu, do literarnih tekstov, ki jih učitelji lahko obravnavajo po lastni presoji in so namenjeni dijakom, ki so jezikovno sposobni obravnavati besedila na višjem nivoju (matura). Najpomembnejše besede so prevedene v slovenščino. Tudi STOPNJEVANJE TEŽAVNOSTI VAJ, ki sledijo besedilom na vseh treh ravneh, je primerno za posamezno stopnjo. V vajah so zastopane vse spretnosti, največji poudarek pa je na širjenju besedišča in na komunikacijskih spretnostih. Še posebej pa so v vaje vključene posamezne slovnične strukture, namenjene uresničevanju in doseganju komunikacijskih ciljev, ki dijakom še posebej povzročajo težave. Vsako enoto zaključujejo PREGLED SLOVNIČNIH STRUKTUR in RAZPREDELNICE, ki pregledno predstavijo določeno obravnavano temo iz slovnice: nekatera pravila so zapisana tudi v slovenščini.

Podrobnosti

EAN 9788634130478
Datum ponatisa 04.07.2006
Datum izdaje 27.08.2003
Število strani 104
Specifikacija 29x20x0,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor ANJA POTOČNIK METELKO, IVANKA REZO
ISBN 8634130479

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.