PRESKOČI NAVIGACIJO
Bausteine 2, delovni zvezek

Nemški jezik kot prvi tuj jezik v prvem letniku srednjih poklicnih in tehniških šol. Teme in vsebine so aktualne in primerne za mladostnike na tej stopnji. Vežejo se na resnično življenje, s čimer dijake neprestano spodbujajo k aktivni rabi jezika. Besedila so razdeljena po težavnostnih stopnjah, kar omogoča kar največjo fleksibilnost, saj je učencem na različnih šolah na razpolago različen obseg ur.

Redna cena:

13,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Težavnost besedil sega od minimalnega standarda znanj do literarnih tekstov. V vajah so zastopane vse spretnosti, največji poudarek pa je na širjenju besedišča in na komunikacijskih funkcijah. Vsako enoto zaključujejo pregled slovničnih struktur in razpredelnice, ki pregledno predstavijo določeno obravnavano temo iz slovnice.

Podrobnosti

EAN 9788634130485
Datum ponatisa 19.06.2006
Datum izdaje 22.08.2003
Število strani 104
Specifikacija 29x20x0,7
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor ANJA POTOČNIK METELKO, IVANKA REZO
ISBN 8634130487

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.