PRESKOČI NAVIGACIJO
Angleške igralne urice, priročnik

Učbeniški komplet za poučevanje angleščine na zgodnejši stopnji je namenjen otrokom od četrtega let starosti dalje, in sicer kot samostojno ali dodatno učno gradivo, odvisno od oblike izobraževanja in števila ur (tečaji, integrirana oblika poučevanja v vrtcih, izbirni predmet ipd). Lahko se uporablja tudi kot gradivo za samostojno učenje doma (ob pomoči staršev). Priročnik za učitelja, ki je napisan v slovenščini, vsebuje teoretični del o posebnosti poučevanja tujega jezika na zgodnejši stopnji ter podroben opis dejavnosti. Vsakega od 13-tih tematskih sklopov uvede didaktična preglednica, kjer so natančno opredeljeni vsebina, cilj, novo besedišče, strukture in izrazi ter pesmi/deklamacije/prstne igre/, igre, zgodbe in likovne dejavnosti na treh zahtevnostnih stopnjah. Avtorica upošteva izkustveni svet in potrebe učencev v tej starosti ter opisuje avtentične situacije.

Redna cena:

54,21 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Zgodbe so primerne otrokovi starostni stopnji in so povezane z domačo in tujo kulturo in literaturo. Priročnik vsebuje 65 strani, ki se smejo fotokopirati. Pesmi, nekatere deklamacije, zvočna igra ter melodije (karaoke) so posnete na zgoščenki. Vključujejo kontekst multisenzoričnega posredovanja jezika, hkrati pa predstavljajo pomembno orodje pri spoznavanju kulture naroda, ki ta jezik govori.

Podrobnosti

EAN 9788634130683
Datum izdaje 25.11.2003
Število strani 184
Specifikacija 29x21x1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor KOSINAC JULIJANA
ISBN 8634130681

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.