PRESKOČI NAVIGACIJO
English for Hairdressers, učbenik

Učbenik je namenjen dijakom frizerskih šol, primeren pa je tudi za že zaposlene firzerje, ki bi radi izpopolnili znanje angleščine. Izbrane strokovne vsebine so usklajene z učnim načrtom in neposredno povezane s strokooz. potrebami in zahtevami poklica. Nekatera besedila so vzeta iz strokovnih knjig in revij, oglasov, pisem, promocijskega gradiva s sejmov, razgovorov s strankami ipd. Poudarek je na komunikativnosti v realnih situacijah in na vajah različnih tipov za utrjevanje vseh štirih spretnosti. Učbenik obravnava enajst tem, podane pa so tudi rešitve vaj. Na koncu je angleško-slovenski in slovensko-angleški seznam besed in fraz.

 

 

Redna cena:

14,70 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634136111
Datum izdaje 06.05.2003
Število strani 110
Specifikacija 29x20x0,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor MARIJA POTOČAR
ISBN 8634136116

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.