PRESKOČI NAVIGACIJO
Zbirka Zgodovinsko Klasje: Vita Vitae Meae, grajski pisar
V ozadju obeh "zgodovinskih podob" se prepletata ljubezensko hrepenenje in nepremostljive razlike v stanu in verskem prepričanju. Zgodbi sta postavljeni na konec 16. stoletja, v slikovito okolje Tavčarjeve Poljanske doline.

Redna cena:

5,42 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Zbirka je namenjena širokemu krogu bralcev, ki jih zanimajo vprašanja preteklosti, predvsem pa učencem višjih razredov osnovnih šol in srednješolcem. Z izborom in primerno interpretacijo zanimivih tem spodbuja k samostojnejšemu raziskovanju in oblikovanju bolj kritičnega pogleda na minule čase.

Mikavne literarne obdelave zgodovinskih dogodkov ali obdobij dopolnjujejo izčrpne, vendar poljudno napisane spremne besede uglednih strokovnjakov.

Podrobnosti

EAN 9788634136357
Datum izdaje 28.10.2003
Specifikacija 22x15x0,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor IVAN TAVČAR
ISBN 8634136353

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.