PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Cicibanovo okolje, delovni zvezek

Cicibanovo okolje je delovni zvezek, s katerim želimo otrokom približati naravo na prijeten način. Namenjen je tistim otrokom, ki jih narava še posebej zanima, lahko pa jo ponudimo tudi tistim, kjer želimo ta interes spodbuditi. Cicibanovo okolje vspodbuja: nastanek prvih otrokovih naravoslovnih zbirk, iskanje zanimivosti, ki jih otrok najde v okolju, kjer živi, spoznavanje narave na neobičajen način, praktične dejavnosti, s pomočjo katerih bo otrok spoznaval nekatere pojave v naravi. Otroci lahko dejavnosti, ki jih prinaša Cicibanovo okolje, izvedejo sami, lahko pa je uporaba Cicibanovega okolja spodbuda za skupne sprehode odraslih in otrok v parku, na travnik, v gozd...

 

Redna cena:

13,27 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634136982
Datum izdaje 18.01.2005
Število strani 44
Specifikacija 20x29x0,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor DARJA SKRIBE DIMEC, VERBIČ ŠALAMON TOMAŽ
ISBN 8634136981

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.