PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Seznam poslovalnic najdete Tukaj.
Cicibanove besede, delovni zvezek

Delovni zvezek Cicibanove besede je namenjen otrokom, starim med pet in šest let.

Zamišljen je kot niz slik, ob katerih otroci ustvarjajo podobe in zgodbe. Cicibanove besede spodbujajo rabo besed v različnih okoliščinah, njihovo povezovanje v besedne zveze, povedi in krajša besedila, ustvarjanje ob likovnih predlogah, izmišljevanje zgodb, reševanje logičnih in drugih ugank ter risanje najrazličnejših vzorcev.

Redna cena:

12,39 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Živopisane ilustracije otroka spodbujajo, da razmišlja o sporočilih, ki jih razbira v svoji okolici, in pripoveduje o njih. Otroci se ob Cicibanovih besedah preizkušajo kot natančni opazovalci, ko na slikah odkrivajo napake in nenavadne prizore. Ob nekaterih straneh prisluhnejo zvenu besed in v glasovih odkrivajo sporočila. Prav povsod pa je poskrbljeno za razvijanje grafomotoričnih spretnosti. Otroci s Packom rišejo, barvajo, lepijo, strižejo in odkrivajo svet črk in besed.

Podrobnosti

EAN 9788634137262
Datum ponatisa 24.05.2005
Datum izdaje 05.02.2004
Število strani 32
Specifikacija 29x21x1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor BREDA SIVEC
ISBN 8634137260

Mnenja uporabnikov

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.