PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Fizika, narava, življenje 1, računske naloge

Zbirka računskih nalog za pouk fizike v 8. razredu devetletne osnovne šole je del didaktične zbirke Fizika, narava, življenje 1.

Zbirka je koristno dopolnilo učencem, ki želijo pridobiti več računskih veščin, kot je predvideno z učnim načrtom. Prav bo prišla tistim učencem, ki se bodo udeleževali različnih tekmovanj.

Sestavlja jo 23 računskih listov - na začetku vsakega je kratek pregled učne snovi, ki ji sledijo podrobno narejeni zgledi in nato naloge na treh zahtevnostnih ravneh. Rešitve nalog so zbrane na komcu knjige.

 

Redna cena:

16,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634137989
Datum ponatisa 25.05.2021
Število strani 128
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 20x29x0,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor LUCIJA ŽELJKO
ISBN 8634137988

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.