PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Bolezni in zajedavci domačih živali, učbenik

Učbenik za modul Veterinarska tehnologija (vsebinska sklopa Preprečevanje kužnih in zajedalskih bolezni, Preprečevanje organskih in presnovnih bolezni domačih živali) v programu Veterinarski tehnik.

Snov je razdeljena na več poglavij, ki zajemajo: organske, presnovne in kužne bolezni, bolezni vimena ter parazitologijo domačih živali. Vsaka bolezen je predstavljena z etiologijo, klinično sliko, diagnozo in terapijo.

Na koncu posamezne predstavitve pa so vprašanja za preverjanje usvojenega znanja. Med boleznimi in zajedavci so izbrane tiste, ki se pri naših domačih živalih najpogosteje pojavljajo.

 

Potrjeno: Moduli - program Veterinarski tehnik, za vse letnike

 

Redna cena:

19,95 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634139532
Datum ponatisa 25.05.2021
Datum izdaje 07.09.2005
Število strani 262
Vezava Broširano-šivano
Specifikacija 20x29x1,2
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor GROS LILA
ISBN 8634139530

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.