PRESKOČI NAVIGACIJO
Berilo 1: Moje prvo berilo, e-priročnik

Priročnik je v pomoč učitelju pri delu z učenci, ki še ne berejo sami. Pojasnjuje sestavo prvega berila. Ponuja ideje, kako "brati" in pripovedovati ob slikah, ob izštevankah in drugih igrah ter kaj se ob besedilih pogovarjati. V njem najdemo napotke, kako "poslušati" besedila, predloge za poslušanje na Bubafonu in povezavo z zbirko Sončice. Prinaša zanimive primere didaktično-metodičnih izpeljav učnih ur in interpretacij leposlovnih besedil. Razveselile nas bodo zamisli za uprizoritev "gledališča" v razredu. V ta namen izdelamo preproste lutke, senčne pa tudi marionete in z njimi doživeto zaigramo prebrane zgodbe.

 

Redna cena:

12,92 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Predstavitev

 Zakaj e-priročnik? Elektronska knjiga oz. e-knjiga je knjiga v digitalnem formatu (npr. format PDF). E-knjigo lahko berete na svojem računalniku, lahko pa si jo tudi natisnete. Elektronske knjige nam omogočajo enostavno listanje strani, preprosto iskanje gesel, označevanje strani, poglavij, stavkov in besed, da ne omenjamo skladiščenja in katalogizacije. Veliko ljudi pri učenju in delu podčrtuje pomembne dele besedila in si v knjigo piše opombe. Pri naslednji uporabi pa so takšni zaznamki lahko že moteči. Pri e-knjigi tovrstnih težav ni, gre le za informacije, ki v e-obliki ostajajo večne! E-gradivo je dostopno na vedez.dzs.si, skladno s splošnimi pogoji trženja izobraževalnih vsebin.

Podrobnosti

EAN 9788634141672
Datum izdaje 23.06.2006
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor BARBARA HANUŠ, JELENA SITAR
ISBN 8634141675

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.